Λευκάδα - Agni Suites στη Λευκάδα, Νικιάνα
Κάντε Κράτηση
Αναζήτηση

Λευκάδα

Η Λευκάδα είναι το τέταρτο σε μέγεθος νησί του επτανησιακού συμπλέγματος. Μαζί με το Μεγανήσι, τον Κάλαμο, τον Καστό και στα Πριγκηπονήσια (Μαδουρή, Σκορπιό, Σκορπίδι, Χελώνι, Σπάρτη, Τσοκάρι), αποτελούν τον Νομό της Λευκάδας με πρωτεύουσα την ομώνυμη πόλη.

Δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να την επισκεφτούν οδικώς, περνώντας από την πλωτή γέφυρα 50 μέτρων που ενώνει το νησί της Λευκάδας με την ηπειρωτική Ελλάδα.

Στη δυτική πλευρά του νησιού βρίσκονται οι ξακουστές παραλίες, το Κάθισμα, το Πόρτο Κατσίκι, οι Εγκρεμνοί και ο Γυαλός. Κάθε χρόνο καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις παγκοσμίως στις λίστες με τις καλύτερες παραλίες του κόσμου.

Γενικά, η ακτογραμμή του νησιού έχει πολύ ενδιαφέρον, δίνοντας την ευκαιρία τους ταξιδιώτες να ανακαλύψουν όλες τις παραλίες και τα λιμανάκια, είτε διά ξηράς είτε διά θαλάσσης.
Η Λευκάδα είναι το νησί που εάν το επισκεφτείς μια φορά, δεν σου φτάνει. Θα σου μείνει αξέχαστη για τις μοναδικές παραλίες, την εύκολη πρόσβαση, τη παράδοση, το καλό φαγητό αλλά και για όλες τις παροχές.

 

Δείτε επίσης...

Παραλίες

Μάθετε για τις πιο εντυπωσιακές παραλίες της Λευκάδας.

Αξιοθέατα της Λευκάδας

Ανακαλύψτε ορισμένα από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Λευκάδας.

Λευκάδα, νησί των ποιητών…

Στη Λευκάδα γεννήθηκαν και έζησαν σπουδαίοι άνθρωποι των γραμμάτων,, του πολιτισμού και των τεχνών.

Lefkada Holiday Planner

Οργανώνουμε τις διακοπές σας στην Λευκάδα